Päivän laskutoimitus: Näin monta kertaa yhden tiistain aikana voi ärsyttää

Tiedätkö sen arkipäivän, jolloin kaikki sujuu kuin elokuvissa? En minäkään. Sitä omaa jatkuvasti aloittaansa lauseen sanoilla; Vitsi kun ärsyttää…” Listasin ylös asioita, jotka päivän aikana ehtivät ärsyttää minua suuresti. Nyt kun tätä 41 kohdan listaa katsoo, ei voi kuin todeta, että jo on mullakin ongelmat! Eli siis suomeksi niitä ei ole.

Aamulla:

Metallinen kahvimitta putosi ja kolisteli lattialle. Litran jogurttipurkki oli melkein tyhjä, se piti leikata auki. Meikkisieni lensi lattialle. Ripsaria levisi luomeen. Lempijumppahousut olivat pyykissä. Bussi oli muutaman minuutin myöhässä. Bussissa oli liikaa ihmisiä. Bussi ajoi epätasaisesti. Vaihtobussi oli myöhässä. Kylmä tuuli.

Töissä:

Tietokone jumitti. Nälkä, vaikka lounaaseen oli vielä kaksi tuntia. Ei jaksaisi mennä vessaan. Kahvia ei oltu keitetty. Lounaalla oli vain vihreitä, ei punaisia omenia. Ihmiset eivät vastaa sähköposteihin. Kello on liian vähän. Kello on liikaa. Mikään ei onnistu. Ihmiset ärsyttää. Ihmisten lähettämät hymiöt ärsyttää.

Töiden jälkeen:

Juna on tukossa. Salin pukukoppi on ahdas. BodyPumpissa joku tulee liian lähelle. Kyykyssä sattuu takareiteen. Edessä jumppaava ähisee ja haisee. Kauppa on liian iso, ei jaksa kävellä. En keksi mitään ruokaa. Maitopurkit painaa liikaa. Maailman paras jogurttijuoma maksaa liikaa. Kävelymatka kotiin on liian pitkä. Liikennevalot ei vaihdu tarpeeksi nopeasti. Tiet on liukkaat ja reppu painaa.

Kotona:

Ei jaksaisi tehdä ruokaa. Lattialla on muruja. Pyykit on keräämättä. Salkkareita ei ehdi katsoa. Suihkuun ei jaksa mennä. Suihkusta ei halua tulla pois. Hiukset ei ehdi kuivua ennen nukkumaanmenoa. Yöpöydällä olevaa kirjaa ei ikinä jaksa lukea. 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s