Keväthulluus! Positiivinen mielenhäiriö

Valo on todella ihmeellinen asia! Tuntuu kuin olisi herännyt eloon, kun pimeä ei enää tulekaan neljältä päivällä.

Tuleva toukokuu tuntuu nyt erityisen hyvältä, sillä tämä kevät on ollut jotenkin todella raskas. Pimeys, stressi ja ahdistus yhdessä eivät ole kovin piristävä yhdistelmä, mutta nyt on kaikki ihan toisin. Ole sairastunut kevähulluuteen! (Ehkä jotain tekemistä hulluuden kanssa on myös toukokuun puolivälissä alkavalla kesälomalla.)

Kasveja, kukkeja yrttejä

En tätä ennen ole ollut kovinkaan kiinnostunut kukista tai muista höpötyksistä, mutta nyt olen sortunut sellaisiin kukkaostoksiin, ettei paremmasta väliä.

Koko kevään minulla on ollut teema, että keittiönpöydällä olevassa maljakossa olisi aina kukkia. Tämä on pitänyt hyvin! Ensin maljakossa vieraili tulppaneja kaikissa mahdollisissa väreissä, nyt on pitkään kestävien gerberoiden vuoro. Vaaleanpunaisina tietenkin.

Tästä seurasi yrttivillitys, ja nyt minttu, oregani, basilika, mangoldi, korianteri ja rosmariini koristavat pöytämme päätyä.

Ja tästä taas seurasi se, että nyt yrttien viereen on ilmaantunut kasvatusalusta, jossa kasvaa nyt erilaisten kukkien siemeniä.

Ulkona iloa tuottavat erilaiset maasta pistävät kasvit, joista ei vielä ole mitään mielikuvaa, mitä ne oikein ovat ja mistä ne ovat penkkiin päätyneet, mutta samapa tuo. Myös kukkalaatikoon on jo tullut ostettua kukkia piristämään työaamuja, jolloin pyörä haetaan varastosta jo ennen aamuseitsemää.

Kesä on ihan just täällä ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s