Tervetuloa paras kesä 2019 – olen valmis!

Nyt kun pahoinvointi ja pohjaton väsymys alkavat olla enää pelkkiä muistoja, on vihdoin aika positiivisille asioille. Tällä hetkellä raskausviikkoja on takana 25, ja olo on mitä mainioin! En enää edes oikein muista, miltä jatkuva huono olo oikein tuntui. (paitsi etten halua kokea sitä enää koskaan uudestaan). Mikään ruoka ei ällötä ja päivisin jaksaa tehdä asioita lähes samaan tapaan ennenkin. Miinuksena sanottakoon se, että nyt kun mikään ei ällötä, olen alkanut uneksia skumpasta. Tarkemmin sanottuna todella kylmästä samppanjasta. Jääkylmästä samppanjasta tulppaanilasista nautittuna. 

Ehkä tämän hetkinen superolo johtuu osittain myös keväästä. On ihan käsittämätöntä, kuinka paljon pelkkä auringonvalo voi vaikuttaa ihmismieleen. On jotenkin vapauttavaa, kun työpäivän jälkeen ei tarvitse kiirehtiä tukka putkella kotiin, että ehtisi nähdä edes vilauksen valosta. Töihin voi mennä vähän myöhemminkin, ja silti ehtii tehdä vaikka mitä. Edes auton kanssa koetut vastoinkäymiset tai työpaikan aiheuttamat aggressiot eivät ole tuntuneet niin pahalta näin valoisaan aikaan. Google Kuvat muistutti, että tasan vuosi sitten olin hehkuttanut terassikahveja, joten kyllä, kevät saa joka vuosi ihmisen sekaisin.

(Jos ruosteisella parveketuolilla kuninkaallismukista kahvin juominen saa aikaan näin suurta iloa, kuinkahan sekaisin ihminen menee sitten, kun oikeat terassikalusteet kaivetaan pressun alta ja ulkona voi nauttia auringosta muutakin kuin toppatakki päällä. Ei pysty vielä kuvittelemaan.)

Viime viikon kevätkilareissani kävin muun muassa tallustamassa Malminakartanon portaita, leivoin porkkanasämpylöitä, tein palapelin loppuun, ostin Facebook-kirppikseltä Stokken pinnasängyn, pyöräilin merenrantaan, grillasin, hamstrasin pakkaseen jäätelöä ja varasin vihdoin pitkän vitkuttelun jälkeen ajan pakolliseen sokerirasitustestiin. Suunnittelin narsissien ostoa, terassiprojektia ja imuroin auton. Ostin söpöjä vauvanvaatteita, kimpun tulppaaneja ja leikkimaton tulikärpäasominaisuudella.

Ja parastahan tässä kaikessa on se, että tämä kaikki on vasta alkua. Paras kesä 2019, tervetuloa, olen enemmän kuin valmis!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s